Door onze website te gebruiken stem je in met ons cookiebeleid..
Informatie
Verzekering

Verzekering

Bij de bevestiging van een huurovereenkomst, ontvang je een verzekering die de auto dekt tegen schade (inclusief total loss) en diefstal. De verzekeringsvoorwaarden en de beleidsvoorwaarden van een van de meest vooraanstaande verzekeringsmaatschappijen worden naar je toegestuurd zodra de overeenkomst is gesloten.

Eigen risico

Op elke auto is standaard een eigen risico van toepassing. De hoogte hiervan kan per auto en bestuurder variëren.

Als de huurovereenkomst aan bepaalde voorwaarden van de verzekeringsmaatschappij voldoet, kun je het eigen risico afkopen tegen een bepaald bedrag. Op deze manier kun je in de huurovereenkomst kiezen voor de optie die het beste bij je past.

Verzekeringsbewijs

Het verzekeringsbewijs is geldig in het merendeel van de Europese landen. Je ontvangt het verzekeringsbewijs tijdens het sluiten van de huurovereenkomst hier op de site.

Als een van de landen die je gaat bezoeken een groene kaart vereist, dan zorgen we ervoor dat je deze eveneens ontvangt. Neem hier uiterlijk zeven dagen voor vertrek contact met ons over op via de online chat of e-mail.

Wij zorgen ervoor dat je alle benodigde informatie en documenten van de verzekering ontvangt voor aanvang van de huurperiode.

Driventa team